Wie zijn wij

Easybadge is gestart door twee ondernemers die hun sporen in de sport en het bedrijfsleven hebben verdiend:

Maryse Abendanon

Maryse Abendanon

Maryse heeft tijdens haar succesvolle sportieve carrière (17 interlands) een uitgebreid netwerk aan contacten opgebouwd in de hockeywereld. Naast haar werkzaamheden voor easybadge is zij actief als jeugdtrainer bij diverse hockeyverenigingen. Maryse vindt het aanleren van hockeyvaardigheden en sportiviteit en respect twee belangrijke speerpunten.

Erik Vermeer

Erik Vermeer

Erik heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van ID kaarten, betaalpassen en afrekensystemen. Hij voerde opdrachten uit voor verschillende gerenommeerde banken en overheidsinstellingen. Informatiebeveiliging, met name de vertrouwelijkheid en integriteit van de klant- en betaalgegevens staat hierbij centraal.

Contact

Neem contact met ons op voor informatie of voor een vrijblijvende demonstratie!

info@easybadge.nl

KvK: 50110799
BTW: NL001616792B12

Clubs

Als club bedien je leden sneller en gaat de baromzet omhoog. Er is een beter zicht op geldstromen en minder kans op diefstal.

Leden

Met easybadge reken je af aan de bar. Bovendien heb je een echte ledenkaart waarmee je korting krijgt en leuke aanbiedingen ontvangt.

Sponsors

Als sponsor kunt u clubleden leuke extra’s bieden! Easybadge is een prima platform voor acties en aanbiedingen en klantenbinding.