Persoonlijk overzicht

Nadat je als lid van de club bent ingelogd krijg je een overzicht van alle gegevens die voor jou van toepassing zijn. Naast het huidige saldo van de ledenpas worden de op dat moment geldende aanbiedingen van de sponsors getoond. Een unieke kans voor de sponsor om regelmatig in de picture te staan.

googleplay  appstore

Goed beschermd

Alle gegevens van uw leden zijn goed beschermd en alleen toegankelijk met een geldige inlog code en wachtwoord. Wel zo veilig! Leden van de club krijgen automatisch inlog gegevens via email toegestuurd. Na inloggen wordt de app automatisch aangepast aan de identiteit van de club door het logo en de naam van de club te tonen.

Transactieoverzicht

In het transactieoverzicht kunnen de leden van de club eenvoudig nakijken welke transacties er met hun ledenpas zijn uitgevoerd. Erg handig voor uw leden om hun betalingen te overzien en onder controle te houden.

Details sponsoraanbiedingen

Voor iedere aanbieding die door een sponsor van de club wordt geïnitieerd worden alle details op een overzichtelijke manier getoond. Openingstijden, contactgegevens en uiteraard de details van de aanbieding.

Clubs

Als club bedien je leden sneller en gaat de baromzet omhoog. Er is een beter zicht op geldstromen en minder kans op diefstal.

Leden

Met easybadge reken je af aan de bar. Bovendien heb je een echte ledenkaart waarmee je korting krijgt en leuke aanbiedingen ontvangt.

Sponsors

Als sponsor kunt u clubleden leuke extra’s bieden! Easybadge is een prima platform voor acties en aanbiedingen en klantenbinding.