Zo werkt het voor de club

zowerkthet_1Easybadge stuurt namens de club een introductiemail aan de leden. Leden kunnen een pasfoto uploaden via de site. Een pasfoto is niet verplicht, maar het verhoogt het persoonlijke karakter van de ledenpas.

zowerkthet_2Easybadge stuurt een inlogcode voor easybadge Self Service en de easybadge mobiele app aan de leden. Door de mobiele app te downloaden kunnen leden direct aan de slag met easybadge.

zowerkthet_3Voor leden zonder smartphone maakt easybadge ledenpassen en stuurt deze naar de club of naar de leden thuis. Ook kunnen pre-paid passen worden geleverd voor bezoekers of evenementen (b.v. feesten en toernooien).

zowerkthet_4Bestaande elektronische kassasystemen zijn in veel gevallen te koppelen met easybadge. Als dit niet mogelijk is, dan kan de club nog steeds cashless betalen introduceren door gebruik te maken van de unieke QR-scan betaalmethode van easybadge.

zowerkthet_5Leden kunnen aan de bar of op de website saldo laden en er direct mee betalen. Zij  hoeven ze geen contant geld meer mee te nemen naar de club. Een prettig en veilig idee.

zowerkthet_6Via easybadge Self Service kunnen leden en de club passen blokkeren en vervangen bij verlies of diefstal en rapportage opvragen om inzicht te krijgen in het gebruik van de pas of mobiele app.

zowerkthet_7De sponsors van de club kunnen eenvoudig ingevoerd worden in easybadge Self Service. Hierna kunnen sponsors zelf aan de slag en hun promoties plaatsen. Een krachtige manier van sponsor werving met minimale inspanning voor de club.

zowerkthet_8Sponsors kunnen hun acties en aanbiedingen zelf invoeren in easybadge Self Service. Lopende acties en aanbiedingen worden continu onder de aandacht van de leden gebracht via email, de website en de mobiele app.

Kosten?

Het introduceren van easybadge hoeft de vereniging geen geld te kosten. Sponsors zullen in de rij staan om hun naam te verbinden aan de (mobiele) ledenpas van de club. Op de mobiele app en op de pas is hiertoe aparte ruimte gereserveerd voor uitingen van de ledenpas-sponsor. Ervaring leert dat het voor een club vrij eenvoudig is een ledenpas-sponsor aan te trekken zodat easybadge volledig kosteloos aan de leden kan worden aangeboden.

Als alternatief kan ervoor worden gekozen om easybadge in uw club te bekostigen op basis van het gebruik. Wordt easybadge weinig gebruikt (bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of de winterstop), dan zijn de kosten ook laag. Wordt easybadge veel gebruikt, dan verdient de club hier ook aan en zijn de kosten iets hoger.

Clubs

Als club bedien je leden sneller en gaat de baromzet omhoog. Er is een beter zicht op geldstromen en minder kans op diefstal.

Leden

Met easybadge reken je af aan de bar. Bovendien heb je een echte ledenkaart waarmee je korting krijgt en leuke aanbiedingen ontvangt.

Sponsors

Als sponsor kunt u clubleden leuke extra’s bieden! Easybadge is een prima platform voor acties en aanbiedingen en klantenbinding.